تسلط پلیس راهنمایی و رانندگی بر فناوری های روز
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی در جشنواره بهترین های پلیس راهنمایی و رانندگی (بالاترین طرح، کسبه مخلص و خوش اخلاق، اوج ایده های ترافیکی) در تبریک هفته ترافیک گفت: پلیس راهنمایی و رانندگی دارای ویژگی ها و ویژگی های خاصی است. با بقیه پلیس ها فرق دارد.»
سردار سید کمال هادیان فر افزود: در کشوری با 85 میلیون نفر جمعیت در واقع 85 میلیون کاربر ترافیک داریم که همکاران ما با این جمعیت 85 میلیونی به صورت شبانه روزی تعامل دارند و به شهروندان خدمات ارائه می کنند.
وی گفت: همچنین 52 میلیون دارنده گواهینامه در کشور و 42 میلیون دستگاه خودرو داریم. این آمار به این معناست که از هر دو ایرانی یک نفر خودرو دارد. مدیریت ترافیک و ایجاد ترافیک آسان و روان یکی از برنامه های پلیس است.
وی افزود: مردم به دیدن پلیس در جاده ها و بزرگراه ها عادت دارند وگرنه احساس می کنند پلیس توجهی ندارد.
سردار هادیان فر گفت: پلیس راهور در زمینه های مختلف به مردم خدمات رسانی می کند و نسبت به سال گذشته 21 درصد افزایش خدمات رسانی داشته ایم.
وی افزود: مشکل ترافیک قابل حل است، در این حوزه باید به سمت فناوری های نوین برویم، فناوری و فناوری هایی مانند هوش مصنوعی از جمله موضوعاتی است که در حال حاضر ترافیک از طریق کشوری مانند چین با تراکم جمعیت بالا را کنترل می کند، بنابراین باید تا حد امکان نیروهای عملیاتی را کاهش دهیم و افسران را بر تکنیک ها مسلط کنیم.امروزه عوارض الکترونیکی با 7000 پلاک در شهر قم اجرا شده است.«با کد ملی راننده می توان مشخصات وی و خودرو را دریافت کرد. جزئیات فورا.”
معاون اجرایی پلیس راهور در خصوص اسکیس های الکترونیکی گفت: یکی از انتقادات و نگرانی هایی که خانواده ها مطرح می کنند کیفیت طرح ها و جلوگیری از تضییع حقوق آنهاست که یکی از تحولات ابتکاری فرماندهی راهور است. در حال بحث در مورد ایجاد نمودار الکترونیکی است که همکاران به آن مجهز شوند.»
سردار حسین رمضانی ادامه داد: زیرساخت ها توسط بخش خصوصی و بیمه مرکزی انجام شده و تبلت ها در اختیار ماموران قرار می گیرد و تا پایان سال به دست نیروهای پلیس سراسر کشور می رسد.
فناوری کلید حذف مداخله فیزیکی پلیس است
اما مقامات شهری چگونه می توانند از فناوری های امروزی برای کنترل ترافیک در شهرهای بزرگ استفاده کنند؟ در یکی از این رویکردها، از دوربین های هوشمند نصب شده در تقاطع ها برای بررسی و گزارش جریان ترافیک به صورت زنده استفاده می شود. این راه حل با بررسی مداوم مسیرهای پرترافیک همراه است. علاوه بر این، داده های به دست آمده به مراکز کنترل ترافیک ارسال می شود، جایی که اپراتورها می توانند شکل و نوع ترافیک را در سراسر شهر نظارت کنند.
مروری بر ترافیک شهری به اپراتورها این امکان را می دهد که به طور همزمان اقدامات لازم را برای کاهش علل اصلی تراکم ترافیک انجام دهند. راه حل هوشمند کنترل چراغ راهنمایی همچنین به چراغ ها اجازه می دهد تا با یکدیگر هماهنگ شوند تا جریان ترافیک تا حد امکان روان شود. در این راه حل هوشمند، دوربین های هوشمند ترافیک، تعداد خودروهای عبوری از تقاطع را می شمارند و طول صف خودروهای جمع شده در تقاطع را تعیین می کنند. این دوربین ها داده های زنده را به طور همزمان با سیستم های چراغ راهنمایی به اشتراک می گذارند. بر اساس این داده ها، چراغ های راهنمایی می توانند به طور خودکار با یکدیگر هماهنگ شوند تا جریان ترافیک را متعادل کنند و همچنین با افزایش یا کاهش زمان ترافیک مورد انتظار از تقاطع، اولویت کم و بیش را به ترافیک در یک جهت بدهند. .
این روش نیاز به مداخله فیزیکی نیروهای پلیس را از بین می برد. از سوی دیگر دوربین های ثبت تخلف که توسط ماموران پلیس استفاده می شود نیز در کنترل ترافیک شهر هوشمند بسیار موثر است. در بسیاری از موارد، ازدحام ترافیک ناشی از تخلف برخی رانندگان است. پارک غیرقانونی و استفاده از مسیرهای تعیین شده اتوبوس از جمله این تخلفات است.
با استفاده از راهکارهای تصویری برای ثبت تخلفات مانند تشخیص رانندگی در جهت مخالف، شناسایی دوربرگردان های غیرمجاز و پارک غیرمجاز می توان به صورت مستقیم و بدون اتلاف وقت این حوادث را شناسایی کرد. به این ترتیب اپراتورهای مراکز کنترل ترافیک مجازند بلافاصله با مراجع مسئول در ارتباط بوده و این تخلفات را به آنها اطلاع دهند.
این روش واکنش به تخلفات آزاردهنده را تسریع می کند و در نتیجه موانع ایجاد شده در خیابان های شهر را برطرف می کند. علاوه بر کمک به کاهش تراکم ترافیک، ویدئوی ضبط شده توسط دوربین های تخلفات ترافیکی نیز می تواند به ارتقای امنیت عمومی کمک کند. به عنوان مثال، از این دوربین ها می توان برای نظارت بر رانندگانی که از خطوط قرمز عبور می کنند یا به طور خطرناکی در سطح شهر رانندگی می کنند، استفاده کرد.
منبع: https://www.donyayekhodro.com/news/246343/%D9%84%D8%B2%D9%88%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C-%D9%88-%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9