مدیرعامل شرکت کرمان موتور با اشاره به اینکه تولید انبوه تمامی خودروهای برقی ایرانی برای این شرکت از دی ماه سال جاری آغاز می شود، از برنامه ریزی برای تولید 125 هزار دستگاه خودرو تا پایان سال جاری و دستاورد جدید تحقیقات و تحقیقات خبر داد. مرکز توسعه این شرکت
سامان فیروزی در گفتوگویی درباره آخرین دستاوردها و فعالیتهای شرکت کرمان موتور در زمینه خودروهای برقی توضیح داد: شرکت کرمان موتور دو مسیر را در زمینه خودروهای برقی دنبال میکند همانطور که تولید این خودروی برقی بومی را در سال 1400 با همکاری شرکت مپنا آغاز کردیم، در واقع قبل از افزایش سرعت و شتاب موج استفاده از خودروهای برقی، با توجه به نیاز کشور و با توجه به روند رو به افزایش است. صنعت خودروی جهان، شرکت کرمان موتور حرکت به سمت این خودروها را آغاز کرد.
وی افزود: در حال حاضر طبق برنامه ریزی های انجام شده، تولید 8 دستگاه از این خودرو به صورت آزمایشی از شهریور ماه آینده آغاز می شود و پس از گذراندن تست های لازم و با ایجاد شرایط، تولید انبوه خودروهای برقی داخلی آغاز می شود. در ژانویه.”
تحویل خودروهای برقی مونتاژ داخلی به رانندگان تاکسی از خرداد
فیروزی در خصوص خودروی برقی CKD (وارداتی به صورت قطعات دمونتاژ و مونتاژ شده در داخل کشور) از شرکت کرمان موتور که به ناوگان تاکسیرانی تحویل داده شده و در مرحله خدمت رسانی به مردم تهران است، گفت: شبکه حمل و نقل عمومی و ناوگان تاکسیرانی راه اندازی کردیم به عنوان یک شرکت CKD با طرف خارجی در 31 خرداد اولین سری تاکسی های برقی مونتاژ شده را به ناوگان تاکسیرانی تهران تحویل دادیم.
وی ادامه داد: در فاز اول هزار تاکسی برقی تحویل داده می شود. اما قصد داریم تا پایان سال در مجموع 4000 وسیله نقلیه به ناوگان حمل و نقل عمومی کشور تحویل دهیم.
تولید 72 هزار دستگاه خودرو برای شرکت کرمان موتور در سال گذشته
مدیرعامل شرکت کرمان موتور همچنین درباره رشد تولید در این شرکت گفت: شرکت کرمان موتور در سال گذشته توانست 72 هزار دستگاه خودرو تولید کند که شامل حدود 14 هزار خودرو وانت و حدود 58 هزار دستگاه خودرو بود برای دستیابی به رشد قابل توجهی در تولید پیکاپ ها و وسایل نقلیه به طور یکسان.”
هدف ما تولید 125000 خودرو در سال جاری است
فیروزی افزود: پیش بینی می شود امسال 125 هزار خودرو تولید شود که برنامه ریزی های لازم برای تحقق این هدف انجام شده و منابع لازم با همکاری وزارت حراست تامین شده است.
وی افزود: نکته حائز اهمیت این است که شرکت کرمان موتور در دو حوزه تلاش می کند تا تولید خودروهای سواری را افزایش دهد.
راه اندازی واحد تحقیق و توسعه با اشتغال مستقیم 300 نفر
به گفته مدیرعامل شرکت کرمان موتور، این شرکت با طراحی و ساخت واحد R&D (تحقیق و توسعه) مرکزی را ایجاد کرد که امروزه بیش از 300 کارمند در آن مشغول به کار هستند. وی با اشاره به اینکه در این واحد به سمت خودروسازی بومی پیش می رویم، افزود: بر اساس برنامه دی ماه 50 خودرو طراحی و توسعه 100 درصدی توسط شرکت کرمان موتور تحویل داده می شود.
تا سال 1405 به با ارزش ترین خودروساز خاورمیانه تبدیل شود
فیروزی همچنین درباره برنامه شرکت کرمان موتور برای تبدیل شدن به با ارزش ترین خودروساز خاورمیانه اظهار داشت: همانطور که قبلا اعلام کرده بودیم، شرکت کرمان موتور در نظر دارد تا سال 1405 به با ارزش ترین خودروساز خاورمیانه تبدیل شود و در این سال ها با وجود همه چالش ها و مشکلات و مسائل موجود و این حرکت متوقف نشد، بنابراین تا پایان سال 1402 هجری قمری توانستیم به 60 درصد از این هدف دست یابیم و قطعاً تا پایان سال به این هدف خواهیم رسید. سال 1405 هجری قمری و بر اساس تحقیقات شرکت کرمان موتور، ارزش بازار شرکت خودروسازی در خاورمیانه 2 میلیارد دلار است که شرکت کرمان موتور آن را رد می کند.
عقاب برقی; افتخاری برای صنعت خودرو در ایران
KMC Eagle اولین محصول طاقچه کرمان موتور بر پایه پلتفرم PS1 است و علاوه بر نسخه بنزینی، نسخه برقی آن نیز با همکاری مپنا تولید می شود.
Electric Eagle مجهز به موتور الکتریکی 120 کیلوواتی است و با یک بار شارژ می تواند بیش از 300 کیلومتر را طی کند. البته اگر سرعت را به 80 کیلومتر بر ساعت کاهش دهید، مسافت رانندگی این خودرو به 385 کیلومتر می رسد.
باتری این مدل با ظرفیت 41 کیلووات ساعت در کف اتاق قرار می گیرد تا از فضای چمدان کاسته نشود. با استفاده از شارژر سریع می توانید بین 10 تا 80 درصد باتری الکتریکی Eagle را در 45 دقیقه شارژ کنید.
همچنین شارژ کامل باتری با استفاده از یک شارژر معمولی 5.5 ساعت طول می کشد. نسخه برقی ایگل نیز مانند نسخه بنزینی این خودرو دارای سیستم تعلیق مک فرسون مستقل در جلو و محور پیچشی در عقب است.
موتور الکتریکی آن نیز بر روی محور جلو نصب شده است. این موتور متصل به باتری های لیتیوم یونی 41 کیلووات ساعتی، توانایی تولید 160 اسب بخار قدرت با 258 نیوتن متر گشتاور را دارد و می تواند Eagle EV را در 8.7 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برساند. حداکثر سرعت این خودرو حدود 162 کیلومتر در ساعت است.
طراحی مدرن و متفاوت
اگرچه Eagle بر اساس پلت فرم سدان JAC G4 طراحی و تولید شده و مشخصات فنی، ابعاد و بدنه کلی آن با این خودرو مشترک است، اما شاهد تغییراتی در قسمت های مختلف بدنه به خصوص در قسمت جلو و عقب هستیم که چهره ای جدید و متفاوت به آن می بخشد. چراغ های جلو کشیده شده و تا بالای گلگیرها ادامه دارند.
یک نوار کرومی نیز این دو چراغ را به هم متصل می کند و جلوپنجره روی سپر جلو نوعی طراحی یکپارچه را نشان می دهد. در قسمت پایین محافظ ورودی هوا با تزئینات کرومی بالای آن، و نشان KMC در لبه کاپوت خودنمایی می کند.
در کناره شاهد اضافه شدن لبه های جدید و تزئینی به پدال ها هستیم. در پشت، چراغ ها طراحی جدید و متفاوتی دارند و مانند جلو با یک نوار کرومی به هم متصل شده اند.
سپر عقاب دارای طرحی دو رنگ بوده و یک قطعه مشکی در وسط سپر قرار گرفته است. قطعه روی در صندوق عقب نیز نقش یک اسپویلر کوچک را ایفا می کند.
در داخل کابین برقی ایگل نیز شاهد شیفتر چرخشی (تعویض دنده الکترونیکی)، فرمان برقی با سیستم صوتی و کروز کنترل، صفحه نمایش اندروید در وسط داشبورد، صندلی های چرم مصنوعی و غیره هستیم.
تاسیسات و تجهیزات Electric Eagle
از ویژگی های Electric Eagle می توان به ترمزهای دیسکی چهار چرخ، حالت های رانندگی اقتصادی و اسپرت، فرمان برقی با سوئیچ های کنترلی، چرخ های 16 اینچی با لاستیک های 205/55، سیستم کنترل کشش و پایداری، سیستم کمکی صعود از تپه، و سرعت سیستم کنترل سربالایی، سنسور فشار باد لاستیک، ایربگ راننده و دانش آموز، پدال هوشمند، کروز کنترل، ترمز دستی برقی، تنظیم ارتفاع فرمان دو طرفه، نمایشگر اطلاعات خودرو و وضعیت باتری، رادیو، بلوتوث، شارژ موبایل 6.6 کیلوواتی، پریز پرتابل 5.5 کیلووات و شارژ سریع 50 کیلو وات.
منبع: https://www.donyayekhodro.com/news/249936/%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%88%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D9%82%DB%8C-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%DB%8C